Open menu

Sanitair

SOS Loodgieter en sanitair, het zijn zo goed als synoniemen

Contacteer ons nu!

Sanitair

SOS loodgieter en sanitair, het zijn bijna synoniemen.

De wereld van sanitair kent geen geheimen meer voor ons. Een kraan, een toilet, een douche of boiler, noem het op en wij hebben er reeds onze specialiteit van gemaakt.

Met onze ervaring, kennis en vakmanschap staan we tot uw dienst. Wat de uitdaging of het probleem ook is, SOS Loodgieter is uw partner.

Heb je een groter werk in je badkamer of toilet. Contacteer gerust Sano badkamers.


Kraan

Een lekkende kraan repareren, een kraan aansluiten of een douchekraan installeren, bij SOS loodgieter bent u aan het juiste adres. 


Toilet

Een verstopte WC die dringend moet ontstopt worden, een nieuwe toilet installeren of een bestaande toilet vervangen, het kleinste kamertje in uw huis is misschien wel het belangrijkste.


Douche

Of het nu gaat om een douche plaatsen, waterdicht maken of betegelen, wij zorgen ervoor. Van inloopdouche tot klassieke douche, SOS Loodgieter zorgt dat u kan genieten van dit ontspannend moment van de dag.


Boiler

Uw boiler is dé centrale speler als het gaat om warm water. Zorg dan ook dat uw boiler professioneel is aangesloten en tijdig wordt ontkalkt en onderhouden. Zo vermijdt u een lekkende boiler die heel wat schade kan veroorzaken.


Afvoer

U ziet ze niet, u hoort ze niet, tot de dag dat je met een verstopte afvoer zit. Geen nood, contacteer SOS Loodgieter om uw afvoer te ontstoppen.


Bad

Uw bad, uw welnessplekje, wij zorgen er alvast voor dat uw bad correct is geplaatst.


Gootsteen

Problemen met een verstopte gootsteen zijn vaak erg vervelend. Vervelend, maar geen ramp. SOS Loodgieter helpt u snel zodat uw zorgen van de baan zijn.

Nood aan een nieuwe badkamer?

Is uw badkamer toe aan een renovatie?
Contacteer ons om uw project te bespreken.

Meer info

Dirk Martensstraat 2 bus 6 8200 Brugge