Open menu

Depannages en herstellingen

Geen ellenlange wachttijden, het is onze missie u zo snel mogelijk uit de nood te helpen.

Contacteer ons nu!

Depannages en herstellingen

Verwarming uitgevallen? Een lekkende radiatorkraan? Een foutmelding op uw condensatieketel? Uw cv installatie laat u in de steek?

SOS Loodgieter is de oplossing voor al uw dringende depannages en herstellingen.
Wij herstellen uw gasketel of chauffage en zorgen dat u snel weer verwarming hebt.

Geen ellenlange wachttijden, het is onze missie u zo snel mogelijk uit de nood te helpen.


Verwarming

November, de eerste koude dagen dienen zich aan. U wil de verwarming aanleggen, maar de radiatoren worden niet warm. Ligt het aan de radiatoren zelf of is het de verwarmingsketel? In elk geval het is een problem dat snel van de baan moet.

Of misschien werkt uw verwarming wel, maar merkt u dat de radiatorkranen lekken? Een foutmelding op uw verwarmingsketel? Warmte is een absolute noodzaak, SOS Loodgieter maakt er een punt van u zo snel mogelijk te depanneren.

Voor alle depannages en herstellingen aan de verwarming, contacteer SOS Loodgieter. Geen ellenlange wachttijden, wij maken meteen een afspraak en komen snel bij u langs om het problem op te lossen.


Sanitair

De temperaturen zakken, de prille vrieskou bereikt helaas ook uw waterleidingen. Een gesprongen leiding, overal water. Uiteraard een probleem dat snel opgelost moet worden.
Maar niet alleen in periodes van vorst kan dit gebeuren, waterlekken komen vaak voor. Zeker als de leidingen al ouder zijn.

Een lekkende boiler. Het begint met enkele druppels, maar voor je het weet loopt hij volledig leeg. Niet wachten dus, maar het probleem meteen aanpakken.

De regenwaterpomp heeft het begeven. Vervelend, maar iets wat perfect opgelost kan worden.

Wat het probleem ook is, SOS Loodgieter is uw partner voor alle herstellingen en depannages van sanitair in zijn ruimste betekenis.

Het toilet blijft doorlopen, de keukenkraan lekt of er druppelt water uit de collectoren van de verwarming.

Voor elk sanitair probleem biedt SOS Loodgieter een snelle oplossing.

Nood aan een nieuwe badkamer?

Is uw badkamer toe aan een renovatie?
Contacteer ons om uw project te bespreken.

Meer info

Dirk Martensstraat 2 bus 6 8200 Brugge