Open menu

Verwarming

SOS loodgieter houdt u iedere dag warm.

Contacteer ons nu!

Verwarming

Warmte, een absolute noodzaak voor uw welzijn. Verwarming staat dan ook “centraal” in elke woning en mag u nooit in de steek laten. Een koude winterochtend, de wekker roept u uit bed,… Wat is dan heerlijker dan in een aangenaam verwarmde ruimte terecht te komen?

Uw badkamer, uw keuken, de warmte zorgt er voor dat het comfortabel en zalig vertoeven is.

Uw verwarming is onze zorg, onze loodgieters staan paraat als het nodig is en zorgen op die manier voor uw welzijn en comfort. Sos Loodgieter houdt u warm, elke dag.


Verwarmingsketels

De verwarmingsketel vormt het hart, de stuwende kracht van uw verwarming. Als installateur centrale verwarming kan u bij SOS Loodgieter terecht voor de installatie en het onderhoud van uw verwarmingsketel of CV installatie.

Lees alles over verwarmingsketels.


Radiatoren

Radiatoren zorgen voor de verspreiding van de warmte in uw woning. Een radiator aansluitenUw radiator afkoppelen? Of  een radiator vervangen? Bij SOS Loodgieter bent u aan het goede adres.

Lees alles over radiatoren.


Vloerverwarming

Vloerverwarming is niet alleen aangenaam aan de voeten, maar geeft ook een mooi verdeelde warmte in uw woning. Laat uw vloerverwarming leggen of renoveren door een expert.

Lees alles over vloerverwarming.

Nood aan een nieuwe badkamer?

Is uw badkamer toe aan een renovatie?
Contacteer ons om uw project te bespreken.

Meer info

Dirk Martensstraat 2 bus 6 8200 Brugge