Open menu

Installateur centrale verwarming

SOS loodgieter  is uw installateur centrale verwarming. Onze loodgieters plaatsen, herstellen en onderhouden uw cv installatie. We leveren en plaatsen de leidingen en koppelingen, zorgen voor de verwarmingsketel en de verwarmingstoestellen.

Advies nodig bij de keuze van uw verwarmingsinstallatie? Geen enkel probleem, uw installateur centrale verwarming wijst u de aandachtspunten aan en laat zien wat de verschillende keuzemogelijkheden zijn passend bij uw woning en gezinssituatie.

Hoe weet ik nu of mijn cv installatie aan vervanging toe is? 

Indien u een condenserende ketel heeft, dan is uw verwarming zeker en vast up to date. Doordat dit type ketel de rookgassen die vrijkomen bij de verbranding recupereert krijgt u als resultaat een veel hoger rendement. Geen idee of uw ketel een condensatieketel is? Op je installatie staat het merk en modelnummer, of contacteer meteen uw installateur centrale verwarming.

Moet ik dan ook mijn radiatoren en de bestaande leidingen vervangen?

In veel gevallen is dit niet nodig. Oude cv installaties hebben over het algemeen overgedimensioneerde radiatoren, die ook bij verwarming op lagere temperatuur voldoende warmte afgeven.  Ook kunnen de bestaande leidingen vaak behouden blijven.  Om zeker te zijn neemt u best contact op. SOS Loodgieter komt bij u langs en kijkt alles na en adviseert wat voor u de beste oplossing is.

Er is keuze tussen verschillende types van verwarmingsketels. De hoogrendementsketel en de condensatieketel zijn hierbij de meest voorkomende.  Deze hebben immers een veel beter rendement dan de gewone ketels, en kunnen zowel op aardgas als op mazout (stookolie)werken. Ook qua verwarmingstoestellen zijn er verschillende keuzemogelijkheden.

Vraag uw installateur centrale verwarming om raad, zodat u de meest optimale cv installatie krijgt.

Contacteer ons

 

Nood aan een nieuwe badkamer?

Is uw badkamer toe aan een renovatie?
Contacteer ons om uw project te bespreken.

Meer info

Dirk Martensstraat 2 bus 6 8200 Brugge