Open menu

Radiator afkoppelen

U wil een radiator afkoppelen, maar weet niet goed hoe er aan te beginnen?  Is beginnen met het water af te laten een goede start?  Of zijn er nog andere zaken waarmee ik beter rekening hou? 
Indien u twijfelt, laat het dan beter aan een vakman over.  Zo loop je geen risico dat gans uw huis straks onder water staat.  SOS loodgieter is uw vakman die klaar staat voor het afkoppelen van uw radiator of meerdere radiatoren.  We gaan zeer voorzichtig en stap voor stap te werk.  Bovendien moet u geen weken wachten vooraleer onze loodgieter langs komt om de klus te klaren.   Contacteer SOS Loodgieter en wij plannen de opdracht meteen in zodat uw probleem snel van de baan is.

Wilt u meteen een nieuwe radiator aansluiten? Wenst u één radiator laten afkoppelen of moeten er meerdere radiatoren afgekoppeld worden?
Misschien wenst u geen nieuwe radiator meer te plaatsen op die plaats en moeten er ook wat leidingen verwijderd en afgestopt worden. 

Indien u toch een nieuwe radiator wil plaatsen, dan is er een ruime keuze voorhanden.  Er zijn de klassieke standaard witte radiatoren met de ribbels, alsook de strakke modellen, of een waaier aan design radiatoren.  Rekening houdend met de gewenste afmetingen en het noodzakelijke vermogen zal u zeker uw keuze kunnen maken.

U wil een radiator afkoppelen, en weet hiermee geen raad?  Geen zorgen, ook voor dergelijke opdrachten kunt u rekenen op SOS Loodgieter.  Contacteer ons via telefoon of e-mail en wij plannen deze opdracht snel voor u in.

Nood aan een nieuwe badkamer?

Is uw badkamer toe aan een renovatie?
Contacteer ons om uw project te bespreken.

Meer info

Dirk Martensstraat 2 bus 6 8200 Brugge