Open menu

Onderhoud verwarmingsketel

U hebt een gasketel of condensatieketel? Vergeet niet om de twee jaar een onderhoud te laten doen. Niet alleen is dit onderhoud van uw centrale verwarming installatie wettelijk verplicht, het is ook veiliger en beter voor het rendement.

Om wettelijk in orde te zijn moet uw gasketel of condensatieketel om de 2 jaar een grondig onderhoud krijgen. Het onderhoud van uw verwarmingsketel moet uitgevoerd worden door een erkend bedrijf met een Cerga label.

SOS Loodgieter is erkend met dit Cerga label en dus uw ideale partner voor het onderhoud van uw gasketel of condensatieketel.

Ook voor uw veiligheid is dit onderhoud een absolute noodzaak, denk maar aan CO-vergiftiging met vaak fatale afloop.

Bovendien zorgt het regelmatig onderhouden van uw ketel er voor dat het rendement optimaal blijft.

Bij SOS Loodgieter geen wekenlange wachttijden, door onze flexibele planning kunnen we u snel van dienst zijn. 

We zijn gespecialiseerd in het onderhoud van volgende merken;  Remeha – Vaillant – Bulex – Junkers – ACV - …  Na het voltooien van dit onderhoud bezorgen we u een attest en is uw ketel voor de komende 2 jaar weer perfect in orde.

Wacht dus niet langer met het onderhoud van uw verwarmingsketel.  Het zorgt ervoor dat u bespaart op uw verwarmingskosten, dat u wettelijk in orde bent en dat u zich geen zorgen hoeft te maken over de gevaren van CO- vergiftiging.

Contacteer SOS Loodgieter, we komen bij u langs en brengen het onderhoud van uw verwarmingsketel tot een goed einde.  U ontvangt uw attest en kunt gerust zijn voor de komende twee jaar.

Nood aan een nieuwe badkamer?

Is uw badkamer toe aan een renovatie?
Contacteer ons om uw project te bespreken.

Meer info

Dirk Martensstraat 2 bus 6 8200 Brugge