Open menu

Radiator aansluiten

Nieuwe radiator nodig?  Uw oude radiatoren lekken of geven niet meer de nodige warmte?  Of u bent gewoon uitgekeken op uw oude radiatoren en wil iets nieuws?

Ook het plaatsen en aansluiten van radiatoren is een job voor uw CV installateur.  SOS Loodgieter zorgt voor het aansluiten van uw radiator en dit zowel voor standaard radiatoren als design radiatoren. 
Hierbij kunnen we ook de radiatorleidingen vernieuwen.  Soms is het immers niet voldoende om enkel de radiatoren te vernieuwen, maar zijn ook de radiatorleidingen aan vervanging toe.   Anderzijds zorgt het vervangen van de radiator kranen er ook vaak voor dat uw problemen van de baan zijn.

De tijd dat radiatoren storende elementen waren in uw woning is nu al lang voorbij.  De keuze is eindeloos.  De paneelradiator is de meest voorkomende radiator. Een paneelradiator wordt daarom ook gekenmerkt door zijn snelle warmteafgifte. Door de platte vormgeving nemen ze weinig ruimte in en zijn ze makkelijk schoon te houden. Een aantal jaar gleden was de paneelradiator nog maar in één standaarduitvoering te krijgen, maar tegenwoordig kan je kiezen uit vele verschillende ontwerpen.  Strakke en onopvallende radiatoren die perfect opgaan in uw interieur, horizontale of verticale modellen, wit of in kleur.  Vandaag is het allemaal mogelijk. 
Ook voor de badkamer zijn er verschillende mogelijkheden, strakke design radiatoren, handdoekdrogers, cv of elektrisch, alsook de combinatie van beide.

Sos Loodgieter helpt u graag verder, wij adviseren u en zorgen voor het aansluiten van uw radiator.

Contacteer ons

 

Nood aan een nieuwe badkamer?

Is uw badkamer toe aan een renovatie?
Contacteer ons om uw project te bespreken.

Meer info

Dirk Martensstraat 2 bus 6 8200 Brugge