Open menu

Installatie verwarmingsketel

Is uw verwarmingsketel aan vervanging toe? Nieuwe gasketel of condensatieketel nodig?  Of u verwarmt op mazout en uw ketel moet vervangen worden?

Als installateur centrale verwarming zorgt SOS Loodgieter er voor dat u de meest geschikte CV installatie krijgt.

Wij komen bij u langs om de nodige vaststellingen te doen en berekenen wat het ideale vermogen is.  Hierna ontvangt u snel een offerte op maat en kunnen we na uw goedkeuring van start gaan met de installatie van uw gasketel, condensatieketel, of stookolieketel.

Momenteel is de condensatieketel de meest populaire manier van verwarmen, dit komt door zijn hoog rendement waardoor u de kostprijs snel terugverdient.   U hoeft dus zeker niet te wachten tot uw oude ketel stuk gaat om hem te vervangen door een condensatieketel.  Hoe langer u dit uitstelt, hoe meer warmte en geld verloren gaat.  Ook als u verwarmt op stookolie kunt u de overstap maken naar een condenserende mazoutketel.

SOS loodgieter is gespecialiseerd in de volgende merken:  Remeha – Vaillant – Bulex – Junkers – ACV en ….  Onze cv installateurs volgen regelmatig bijscholingen en zijn goed op de hoogte van alle technische en wettelijke bepalingen en verplichtingen.

SOS Loodgieter brengt de installatie van uw verwarmingsketel tot een goed einde zodat u zorgeloos kunt genieten van een perfect werkende centrale verwarming.

Contacteer ons en wij komen bij u langs voor uw verwarmingsketel.

Nood aan een nieuwe badkamer?

Is uw badkamer toe aan een renovatie?
Contacteer ons om uw project te bespreken.

Meer info

Dirk Martensstraat 2 bus 6 8200 Brugge