Open menu

Radiator vervangen

Uw radiator of meerdere radiatoren lekken? Of de verf begint hier en daar af te bladeren? Of ze zijn gewoon zo verouderd dat ze niet meer werken naar behoren? Tijd dus om uw radiator of radiatoren te vervangen.

U weet zelf niet goed hoe hieraan te beginnen? Geen zorgen, dit is een klus die u beter aan een vakman over laat. SOS Loodgieter is wat dit betreft uw ideale partner. Contacteer ons en we komen snel bij u langs om uw radiatoren te verangen.

Uiteraard dienen de nieuwe radiatoren eerst gekozen te worden. Inderdaad, vandaag de dag is er een ruime keuze aan radiatoren. Een radiator is zeker niet langer meer dat lelijke storende element in uw leefruimte.  Verschillende designs, formaten en kleuren zorgen er voor dat ze perfect opgaan in het geheel of zelfs een leuke eye-catcher kunnen worden.

We bekijken welke formaten geschikt zijn en welke vermogens uw woning nodig heeft. Wenst u enkel de radiator te vervangen of dienen ook de leidingen vervangen te worden?  Uiteraard is het vervangen van de leidingen een omvangrijkere opdracht en moeten we ook hier eerst bekijken wat de mogelijkheden zijn.

Voor het vervangen van uw radiator of meerdere radiatoren is SOS Loogieter uw geknipte partner. We luisteren naar wat u wil, komen indien nodig eerst nog eens langs en zorgen voor het vervangen van uw radiatoren. Er zijn geen ellenlange wachtlijsten, wij maken er een punt van u zo snel mogelijk van dienst te zijn. 

Contacteer ons per telefoon of via e-mail en wij helpen u graag  verder.

Nood aan een nieuwe badkamer?

Is uw badkamer toe aan een renovatie?
Contacteer ons om uw project te bespreken.

Meer info

Dirk Martensstraat 2 bus 6 8200 Brugge