Open menu

Renovatie vloerverwarming

Zowel bij het bouwen van een nieuwbouw woning als bij de renovatie van een bestaande woning wordt meer en meer gekozen voor vloerverwarming.  Bij een nieuwbouw of een verbouwing begint men toch volledig van nul, of staan er verschillende ingrijpende werken op de planning dat een keuze voor vloerverwarming vaker naar voor geschoven wordt. Renovatie en vloerverwarming, perfect mogelijk uiteraard. Wanneer u beslist een woning te verbouwen gaat sowieso toch vaak de volledige vloer er uit. Aangezien de meeste oude woningen geen isolatie hebben onder de vloer is dit immers een must. Terwijl de vloer er volledig uit is kan de vloerverwarming gelegd worden.  De leidingen hiervoor worden in verschillende kringen gelegd, volgens een op voorhand uitgetekend legplan. Dit wordt volledig uitgerekend op basis van het plan van uw woning en het nodige vermogen.

Vloerverwarming kent verschillende voordelen.  Zo voelt het vaak veel aangenamer aan dan de warmte van gewone radiatoren. De warmte wordt gelijkmatig verspreid, en voelt comfortabel aan in gans uw woning. Ook voor uw portemonnee is het een goede zaak.  Uw ketel verbruikt immers minder waardoor u bespaart op uw energiekosten. Bovendien blijven uw wanden volledig vrij en beschikbaar.

Ook kunt u kiezen voor de combinatie vloerverwarming en gewone radiatoren, bijvoorbeeld vloerverwarming op het gelijkvloers en radiatoren op de verdieping.

Renovatie en vloerverwarming.  U kan dit zeker en vast overwegen. Contacteer SOS loodgieter en we komen langs om u alle gewenste info te geven. Op basis van het plan van uw woning maken we een prijsofferte op.

Nood aan een nieuwe badkamer?

Is uw badkamer toe aan een renovatie?
Contacteer ons om uw project te bespreken.

Meer info

Dirk Martensstraat 2 bus 6 8200 Brugge