Open menu

Douche plaatsen

U wil een douche plaatsen? U wenst uw huidige douche te vervangen door een nieuwe douche, of u hebt nog geen douche? Of misschien wil u uw bad weg en vervangen door een douche?

In elke situatie weet SOS loodgieter raad. We komen bij u langs, bekijken de mogelijkheden en luisteren naar uw wensen. We geven advies op maat, begeleiden u bij de keuze van de materialen en brengen het plaatsen van uw douche tot een goed einde. We geven u een duidelijke planning en zorgen er voor dat de plaatsing van uw douche niet te lang op zich laat wachten.

Bij het plaatsen van de douche zorgen we meteen ook voor de volledige afwerking van de douche. We leveren en plaatsen alle nodige leidingen en afvoeren, we plaatsen de doucheplaat of de inbouwgoot. De bekleding van de wanden gebeurt ook door SOS loodgieter, we zorgen voor de cementering en de betegeling. Als laatste worden dan de douchekraan en de glaswand en/of deur geplaatst.

Uiteraard zijn er veel verschillende mogelijkheden als het gaat om het plaatsen van een douche. Eerst en vooral kunt u al kiezen uit een doucheplaat of uit een douchegoot die ingewerkt zit in de vloer of de wand. Wat zowel de douchegoten, als de douchetubs betreft bestaat er een waaier van keuzemogelijkheden in vormgeving, kleur en design. Daarnaast is er ook nog de keuze tussen een douchemuur of een glaswand, of de combinatie van beide. U kunt kiezen voor een inloopdouche of voor een volledig afgesloten douche met een douchedeur.
En dan is er nog het kraanwerk. Kiest u voor inbouw of voor opbouw? Komt de hoofddouche uit de muur of het plafond?
Kortom de mogelijkheden zijn enorm. Uiteraard moet alles afgetoetst worden aan de beschikbare ruimte.

Contacteer SOS Loodgieter voor het plaatsen van uw douche. Wij luisteren naar uw wensen, geven raad en brengen de plaatsing van uw douche tot een goed einde.

Nood aan een nieuwe badkamer?

Is uw badkamer toe aan een renovatie?
Contacteer ons om uw project te bespreken.

Meer info

Dirk Martensstraat 2 bus 6 8200 Brugge