Open menu

Verstopte afvoer

Last van een verstopte afvoer? Een zeer vervelend problem dat hoe dan ook altijd op een zeer ongelegen moment komt. De afvoer van het toilet, de douche, het bad, de wastafel of de gootsteen, om welke verstopte afvoer het ook gaat, SOS Loodgieter lost het voor u op.

Laat een verstopte afvoer uw humeur dus niet verpesten. Onze vakkundige technici komen bij u langs, gaan na waar het problem zit en zorgen voor een grondige oplossing.
We doen ons uiterste best om u zo snel mogelijk uit de nood te helpen.

SOS Loodgieter hanteert verschillende methoden om een verstopte afvoer terug vrij te maken. Ons material is professioneel waardoor we het problem effectief kunnen aanpakken.
Vaak is een verstopping zo hardnekkig dat het niet gewoon opgelost kan worden door met de klassieke ontstopper te werk te gaan. Je weet wel, de zuignap op een stok. Een grondigere aanpak dringt zich op. SOS Loodgieter gebruikt bijvoorbeeld een speciale veer om in de afvoerbuizen te gaan. Hierdoor wordt de verstopping losgemaakt en komt de verstopte afvoer terug vrij.

Een verstopte afvoer? Geen paniek dus, neem contact op met SOS Loodgieter. Wij komen snel bij u langs. We bekijken waar het probleem zit en zetten professionele middelen in om uw verstopte afvoer terug vrij te maken.

Nood aan een nieuwe badkamer?

Is uw badkamer toe aan een renovatie?
Contacteer ons om uw project te bespreken.

Meer info

Dirk Martensstraat 2 bus 6 8200 Brugge