Open menu

Inloopdouche plaatsen

U droomt van een inloopdouche en wil er nu eindelijk werk van maken? Wacht niet langer om tot actie over te gaan. Neem contact op met SOS loodgieter, we komen snel langs en luisteren naar uw wensen. We bekijken de mogelijkheden, geven raad en advies. Het plaatsen van uw inloopdouche is niet langer een droom, maar zal nu snel gerealiseerd worden.

Een inloopdouche plaatsen kan op verschillende manieren. Er bestaan verschillende types en mogelijkheden. Uiteraard is veel afhankelijk van de beschikbare ruimte.

Een inloopdouche heeft talrijke voordelen. Een belangrijk voordeel van een inloopdouche is de moderne uitstraling. Een inloopdouche oogt inderdaad heel strak en stijlvol, en staat bijgevolg perfect in een strakke en moderne badkamer. Indien de inloopdouche bovendien grote afmetingen heeft, kan het uitgroeien tot de blikvanger van uw badkamer. Nog een voordeel is dus dat u met de afmetingen van uw douche verschillende kanten uitkan, er zijn weinig beperkingen. Dit is nog meer het geval als u voor een douchegoot kiest die ingewerkt zit in de wand of vloer.  Een extra grote douche behoort perfect tot de mogelijkheden.

Een inloopdouche kan met een doucheplaat die gelijk ligt met de badkamervloer, zodat er geen instapdrempel is. De doucheplaten bestaan in allerlei maten en ontwerpen. Meestal zijn ze wit, maar een waaier aan kleurmogelijkheden is voor handen. Een inloopdoucheplaatsen kan uiteraard ook zonder doucheplaat. Dan wordt er een douchegoot ingewerkt in de vloer of de wand. De badkamervloer loopt dus gewoon door in de douche. Ook wat de wand betreft kan er gekozen worden. Zo behoort een betegelde muur of een glaswand tot de mogelijkheden.

U wil een inloopdouche plaatsen? Contacteer SOS Loodgieter en uw inloopdouche blijft niet langer een droom.

Nood aan een nieuwe badkamer?

Is uw badkamer toe aan een renovatie?
Contacteer ons om uw project te bespreken.

Meer info

Dirk Martensstraat 2 bus 6 8200 Brugge