Open menu

WC ontstoppen

U wil uw toilet doorspoelen, maar het papier verdwijnt niet in de afvoer. Integendeel, alles komt naar boven, uw toiletpot vult zich tot aan de rand met water. Het komt natuurlijk nooit gelegen als u uw wc moet ontstoppen, maar het lijkt wel alsof wc-verstoppingen zich altijd voordoen op de onhandigste momenten. Eerst en vooral kunt u zelf eens controleren of u niets ziet dat de afvoer blokkeert. Trek een paar rubberen handschoenen aan en probeer de afvoer vrij te maken. Misschien is het enkel een prop papier die de weg verspert en kunt u op die manier zelf uw wc ontstoppen.  Een wc ontstoppen kan u dus in eenvoudige gevallen zelf, bijvoorbeeld met de bekende ontstopper: een steel met een flexibele kunststof zuignap. U duwt de zuignap zo leeg mogelijk op het afvoergat en trekt ze dan terug. Herhaal dit enkele keren. Het zuigeffect kan ervoor zorgen dat een verstopping vlakbij wordt uiteen getrokken in kleinere deeltjes, wat de doorgang opnieuw vrijmaakt.

Vaak gaat het echter om een groter probleem en heeft u een loodgieter nodig om de wc te ontstoppen. SOS loodgieter gebruikt verschillende methoden aangepast aan de situatie om uw toilet te ontstoppen.  We hebben professioneel materiaal en vakkundige technici die het probleem herkennen en aanpakken. We zullen de ontstoppingen zeer grondig en degelijk uitvoeren. Het probleem ├ęcht oplossen: de oorzaak zoeken, de verstopping verhelpen en advies bieden over hoe u nieuwe problemen kan voorkomen.

Naast het ontstoppen van het toilet is SOS loodgieter uw oplossing voor het ontoppen van afvoeren. Badafvoer, keukenfvoer, doucheafvoer, lavaboafvoer, wij ontstoppen het voor u.

Contacteer ons

 

Nood aan een nieuwe badkamer?

Is uw badkamer toe aan een renovatie?
Contacteer ons om uw project te bespreken.

Meer info

Dirk Martensstraat 2 bus 6 8200 Brugge