Open menu

Bad plaatsen

uU wil een bad plaatsen. U heeft nog geen bad, maar de badkamer is ruim genoeg, of er is een andere ruimte die dienst kan doen als badruimte en u droomt er van te genieten van een lekker warm bad.

Of u heeft al een bad, maar het voldoet niet meer aan uw wensen. Het bad is te klein, of te smal, of het is niet meer mooi en heeft geleden onder het jarenlange gebruik ervan.
Kortom, wat de reden ook is, u wil een bad plaatsen.

Eerst en vooral moet er een keuze gemaakt worden. Een bad is toch een bad? Dat dacht u maar, er is een zeer ruime waaier aan keuzemogelijkheden. Baden bestaan in verschillende vormen en formaten, verschillende materialen en zelfs kleuren. Er zijn baden met jets en massagestralen, baden met led-verlichting. Vrijstaande baden en baden die ingewerkt moeten worden. Rechthoekige modellen, ovale modellen, hoekbaden, duobaden, en zo verder. Keuze in overvloed.

Ook wordt soms geopteerd voor de combinatie bad en douche. Het komt veel voor dat een badkamer niet ruim genoeg is om zowel een bad als een douche te plaatsen. Maar u wilt het allebei! Geen zorgen, u kunt perfect kiezen voor een bad waarin ook comfortabel gedoucht kan worden. De kraan is dan een combinatie badkraan met hoofdouche alsook een afneembare handdouche. Op de badrand wordt een mooie en stijlvolle glaswand geplaatst die open en dicht geschoven kan worden. U hoeft dus geen keuze te maken en genieten van een heerlijk bad zonder de geneugten van een snelle verfrissende douche te moeten missen.

Een bad plaatsen? Twijfel niet en contacteer SOS Loodgieter. Wij zijn uw vakman voor het plaatsen van uw bad.

Nood aan een nieuwe badkamer?

Is uw badkamer toe aan een renovatie?
Contacteer ons om uw project te bespreken.

Meer info

Dirk Martensstraat 2 bus 6 8200 Brugge