Open menu

Toilet vervangen

 

Uw toilet moet vervangen worden? Contacteer SOS loodgieter. Of het nu om een staand toilet of een hangtoilet gaat, wij vervangen uw toilet. 

Het meest eenvoudige is een staand toilet vervangen door een nieuw staand toilet. Dit kan immers zonder verder ingrepen. Belangrijk hierbij is dat er nagegaan wordt of de afvoer in de muur of in de vloer gaat. Kies je dan voor hetzelfde type toilet, dan is het vervangen van uw toilet een eenvoudige opdracht die snel uitgevoerd kan worden.  De meeste oudere toiletten zijn staande toiletten, maar ook op vandaag wordt dit type toilet nog vaak geplaatst. Een staand toilet past perfect in een klassieke of landelijke badkamer. Anderzijds vindt u ook moderne design toiletten die in het oog springen omwille van hun unieke vormgeving. 

Anderzijds wil u misschien uw staand toilet vervangen door een hangtoilet. Een hangtoilet kent immers talrijke voordelen en oogt strak en modern. Het heeft een meer minimalistische uitstraling doordat alleen de toiletpot en de spoelknop zichtbaar blijven. Het wc element zelf zit volledig ingebouwd. Uiteraard is het vervangen van uw staand toilet door een hangtoilet een iets grotere klus. Door de vele voordelen van een hangtoilet wordt toch steeds meer gekozen voor dit type toilet. Een hangtoilet is immers zeer praktisch in onderhoud. Doordat het de grond niet raakt is het veel gemakkelijker schoon te maken. Bovendien zijn de leidingen en de spoelbak niet zichtbaar doordat ze achter het wandpaneel zitten.

Om uw toilet te vervangen contacteert u best uw vakman.  SOS loodgieter komt bij u langs, luistert naar uw wensen en geeft advies.

Contacteer ons

 

Nood aan een nieuwe badkamer?

Is uw badkamer toe aan een renovatie?
Contacteer ons om uw project te bespreken.

Meer info

Dirk Martensstraat 2 bus 6 8200 Brugge