Open menu

Douchekraan installeren

U wil een douchekraan installeren? Contacteer dan best een vakman, sos loodgieter is voor u de ideale partner om uw douchekraan te installeren.

Er bestaan veel verschillende types, modellen en stijlen in douchekranen. De verschillende merken bieden een ruime keuze aan stijlvolle designs die passen bij alle soorten badkamers.  Er zijn douchekranen met thermostaat of met omstelling.  De meeste douchekranen bestaan uit een hoofdouche en een afneembare handdouche.

Douchesystemen met thermostatische mengkranen zijn voorzien van de beste technologie die veiligheid en comfort garanderen.

Men zorgt ervoor dat de temperatuur van de douche constant gelijk blijft, zodat het water niet plotseling ijskoud of heel heet wordt. Bovendien is het ook zo dat de buitenkant van de thermostatische mengkranen niet warmer wordt dan het douchewater. Het hete water in de thermostaatkraan wordt omspoeld door koud water, zodat de kraan aan de buitenkant nooit warmer wordt dan de ingestelde temperatuur en je je dus niet aan de kraan kunt verbranden.  Aan de SafeStop-knop op de thermostatische mengkraan moet worden gedraaid om de temperatuur van het douchewater te verhogen boven de 38ÂșC.

Er bestaan ook verschillende inbouw douchesystemen waarbij de hoofddouche zowel uit de muur als uit het plafond kan komen. Met een regendouche wordt uw douche ervaring compleet, het douchen wordt een echte belevenis. Hoofddouches en handdouches, ze zijn er in alle vormen, stijlen en maten.

Ook is er een ruime keuze in douchestralen. Een rainstraal, een scrub of jetstraal, verstelbare zijdouches, het behoort allemaal tot de mogelijkheden.

Welke douchekraan uw ook wil installeren, contacteer SOS Loodgieter. Wij komen bij u langs en installeren uw douchekraan.

Nood aan een nieuwe badkamer?

Is uw badkamer toe aan een renovatie?
Contacteer ons om uw project te bespreken.

Meer info

Dirk Martensstraat 2 bus 6 8200 Brugge