Open menu

Afvoer ontstoppen

U wil het toilet doorspoelen, maar het water komt omhoog in plaats van de inhoud van de toiletpot door te spoelen? Het water in uw douche loopt niet meer weg, waardoor het over de rand loopt? Of de afvoer van uw gootsteen zit verstopt?

Om een afvoer te ontstoppen kunt u steeds terecht bij SOS loodgieter. Wij komen bij u langs en gaan op zoek naar het probleem. Niets is immers zo vervelend als een verstopte afvoer.  Vandaar dat wij alles in het werk stellen om u zo snel mogelijk te helpen.

SOS Loogieter gebruikt verschillende methoden aangepast aan de situatie om uw afvoer te ontstoppen. Met ons professioneel materiaal zullen we het probleem grondig aanpakken, waardoor uw verstopte afvoer snel terug vrij is.

Vaak wordt een verstopping veroorzaakt door een hardnekkige prop vuil, opgehoopt in de sifon, die u soms met een ouderwetse ontstopper (zuignap op een stok) de baas kan. In elk geval kan u zelf eerst proberen of u de afvoer hiermee kan ontstoppen.
Zet de ontstopper over het afvoerputje en maak een paar stevige, pompende bewegingen, zonder de zuignap los te trekken. Als het vuil loskomt, kan u het meteen doorspoelen.

Uiteraard gaat het vaak om hardnekkige verstoppingen die een grotere ingreep vragen. Zo kunnen we bijvoorbeeld met een veer in de afvoerbuizen gaan om zo de ophoping los te maken en weg te spoelen.

Problemen om uw afvoer te ontstoppen? Geen zorgen, contacteer SOS Loodgieter en wij komen langs om uw afvoer te ontstoppen. Met professioneel material zorgen we voor een grondige oplossing.

Nood aan een nieuwe badkamer?

Is uw badkamer toe aan een renovatie?
Contacteer ons om uw project te bespreken.

Meer info

Dirk Martensstraat 2 bus 6 8200 Brugge