Open menu

Onderhoud verwarmingsketels

Om de 2 jaar dienst uw verwarmingsketel een grondige onderhoudsbeurt te krijgen. Of het nu gaat om een gasketel of om mazout, dit onderhoud is wettelijk verplicht.

Uiteraard is dit onderhoud niet enkel een verplichting, het is ook uiterst nuttig. Het zorgt er immers voor dat het rendement van uw verwarmingsketel optimaal blijft. Uw verwarmingsketel wordt gekuist en indien nodig worden enkele belangrijke onderdelen vervangen. De nodige metingen worden gedaan en de ketel wordt opnieuw goed afgesteld. Doordat het rendement hierdoor optimaal blijft, bespaart u hierdoor op uw verwarmingskosten.

Verder is er ook het sluipende gevaar voor CO-vergiftiging. Absoluut niet te onderschatten, maar door uw ketel regelmatig te laten onderhouden minimaliseert u de risico’s en kunt u gerust zijn.

SOS Loodgieter heeft het Cerga label en is dus gemachtigd om het onderhoud van uw verwarmingsketel te doen. Na het onderhoud krijgt u een attest dat bewijst dat uw ketel terug in orde is voor de komende 2 jaar.

Wij staan in voor het onderhoud van volgende merken; Vaillant, Remeha, Junkers, ACV en Bulex.

U verwarmingsketel heeft nood aan een onderhoud? Wacht niet langer, contacteer SOS Loodgieter en we komen snel bij u langs.

Nood aan een nieuwe badkamer?

Is uw badkamer toe aan een renovatie?
Contacteer ons om uw project te bespreken.

Meer info

Dirk Martensstraat 2 bus 6 8200 Brugge